De kracht van SCRUM – 2e editie

Een inspirerend verhaal over een revolutionaire projectmanagementmethode. SCRUM is een op Lean gebaseerde projectmanagementmethode voor het snel en effectief ontwikkelen van software. Scrum hanteert een stap-voor-stap aanpak en stelt waardeverhoging, teamverantwoordelijkheid en klantbetrokkenheid centraal. Scrum wordt al veel gebruikt in de IT, maar is ook daarbuiten uitstekend toepasbaar en wint de laatste jaren dan ook enorm aan populariteit.Dit bijzondere managementboek in de stijl van een roman is in twee à drie uur te lezen. Het vertelt het verhaal van Mart Versteeg, CTO bij een software-bedrijf, die worstelt met een hopeloos vertraagd softwareproject voor een Amerikaanse klant. Met behulp van Pekka, een Finse Scrum-coach, gooit hij het roer om, waarbij hij een aantal van de veelvoorkomende problemen in zijn organisatie structureel oplost.

In 2016 opnieuw uitgebracht met een extra hoofdstuk over Scrum op grote schaal en bovendien is het boek herschreven naar een bedrijf dat productontwikkeling doet (niet alleen software-ontwikkeling).

Bestel het boek hier of bestel de Prowareness versie hier

Bij grotere aantallen van het boekje (vanaf 30 exemplaren) kan het interessant zijn om ze direct bij mij te bestellen. Neem even contact op als dat het geval is

Het boek is ook beschikbaar in het Engels, Frans en Duits: